Kezdőlap » Festmények » Nimród regéje nyomán Magángyűjtemény (rendelésre újra festem)


    

Nimród regéje nyomán Magángyűjtemény (rendelésre újra festem)

Új Ingyenes kiszállítás

Előrendelhető

 

Cikkszám: FM27
Ár:
44 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Nimród regéje nyomán készült című selyemképem az Őshaza emlékezetéről szól, melyben még az aranykori állapot uralkodott. A JóIsten által leejtett Aranyalma meggyökeredzett, és csodálatos Életfa hajtott ki belőle, melynek tövében Tündér Ilona az anyai szeretettel átölelve az Ő kisfiának Nimródnak altatódalt dúdol. Az Életfa másik oldalán, a szarvas ábrázolásában, Istenanyát jelenítettem meg. A zöldelő mezőt virágba boruló tulipánok veszik körül, melyek lágyan belehajolnak a (kék színnel megjelenített) Ősvízbe, mely az Eget és a Földet egybeálmodja.
(Szintén saját rajz és tervezés. Mérete: 74x74cm)

KOVÁCS NÓRI – NIMRÓD REGÉJE SZIMFÓNIKUS – NÉPI OPERA nyomán kaptam az ihletett hogy elkészítsem ezt selyemképet.
( Az alábbi szöveget Kovács Nóri énekesnőtől vettem át.)
Teremtés: " Amikor a Jó Isten lenézett a Földre, akkor egy gyönyörű szép helyszínt látott, és ez a Kárpát - medence volt. Egy csillagból gyúrt almát leejtett ide középre, ahol a szíve nagyot dobban a Földnek. És természetesen a Világfa nőtt ki ebből." 
Teremtés dal:
https://www.youtube.com/watch?v=jlxl1gHK-Wk

"A Teremtés után következik..

Az Életfának az árnyékában Tündér Ilona ringatja az Ő kicsiny fiát Nimródot, és miközben kicsit szendereg a baba, azért ott félálomban hallgatja Édesanyja tanító szavát, amelyben az élet bölcsességére, a múlt tiszteletére, a hősök regéire, és mindarra tanítja az Ő kisfiát hogyha nagy lesz, hogy válhat belőle igazán nemes és nagy király. 21:41 percnél hallgatható meg a dal."
https://www.youtube.com/watch?v=OqyyvyPRAz4


Az ingyenes szállítás csak kartonra kasírozás nélkül, összehajtva, buborékos borítékban postai ajánlott feladásra vonatkozik.
FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

NTllZWE