Akciós termékek

Ár 15 750 Ft
Előrendelhető
Ár 13 950 Ft
Előrendelhető
Ár 20 691 Ft
Előrendelhető

A selymekről
A selymekről

 

A magyar, valamint a gyógyító motívummal ellátott selymek mindegyike saját tervezéssel és egyéni kivitelezéssel készül. A selymekre felvitt magas minőségű festék egy szerkezetben, gőz segítségével rögzül az anyagba, aminek köszönhetően a színek hosszú ideig élénkek maradnak, míg a selyem megőrzi eredendő lágyságát.

 

Magyar motívumokkal ellátott selymek

 

A magyar jelképrendszerrel ellátott képzőművészeti alkotások energiával, élettel töltik meg otthonunkat. Áldásos hatásukat sokkal jobban ki tudják fejteni ránk nézve, mint különböző népek jelképrendszerei, hiszen a magyar motívumvilág együtt rezdül a bensőnkkel. Minden egyes motívum fontos jelentéssel bír: minden virág, minden szín szimbolizál számunkra valamit, csak tudnunk kell olvasni belőlük. Ezeket a jelképeket többféle formában jeleníthetjük meg az életünkben: az otthonunk díszítésén túl, akár a ruházatunkon megjelenítve, óriási erőt és védelmet adnak számunkra.

 

Gyógyító motívumokkal ellátott selymek

 

Az egyénre szabott szimbólumokkal és színvilággal ellátott selymek a gyógyítás egy új formáját jelenitik, mely teljes összhangban áll a személyes életterünkkel.  Ezek a selymek olyan rezgést képviselnek, ami segítséget nyújt a spirituális fejlődésben és a lélek harmóniájának helyreállításában, ebből kifolyólag támogatja a test öngyógyító folyamatainak beindulását.

 Megrendelés nélkül készült  selymek

A megrendelés nélkül készült selymek melyek a webáruházban láthatóak, szintén gyógyító hatást fejtenek ki, csak nem egyénre szabottként jelölöm meg őket. Az által válik azzá, ha a vásárlónak megtetszik, hisz azért választja ki, mert az együtt rezonál a saját energiaterével. Minden egyes selyem készül valakinek, mert azokat a kódokat hordozza magában, amire az illetőnek éppen szüksége van testi-lelki-szellemi fejlődéséhez, kiteljesedéséhez.


Egyéni megrendelésre készült selymek

Spirituális selyemfestőként a belső szívteremből alkotok. Rövid bemutatkozás segítségével, akár személyes konzultáció alapján, személyre szabott selymet készítek. A vételárat a selyem elkészítése előtt egyeztetem a megrendelővel.Melyik selymet válasszam?


 Melyik selymet válasszam?

A választást általában két dolog befolyásolja: az élethelyzet, illetve a lelki beállítottság. Az oldalon található selymek közül azt érdemes választani, amely a vásárlót leginkább megszólítja, amelynél leginkább azt érzi, hogy szüksége van rá. 


Az azonos mintát választók ugyanazt a selymet kapják?

Az a vásárló, akinek egy már korábban elkészített motívum világú termék nyeri el tetszését nem pontosan ugyanazt a selymet fogja kapni, mert mindegyik alkotás egyedi. Nincs két teljesen azonos alkotás.
A fotók illusztrációk, a megrendelt selymen a kontúron kívüli részek a képen látottaktól eltérhetnek.
Hiába azonos a selymek motívum- és szimbólumvilága, a selymen nem lehet két tökéletesen egyformát alkotni.
Igény esetén, a kiválasztott selymet a vásárló neve alapján színvilágában személyére szabottá alakítom.
Mivel a névben a személyiség energetikája megjelenik, így elképzelhető, hogy ezzel együtt kissé változik maga a minta is.
Ettől válik egyedivé minden selyem. (Természetesen mindez előzetes egyeztetés alapján történik.)A selymek tisztítása és gondozása

 

A selymeket finomszemcsés vagy folyékony mosószeres, langyos vízben lehet tisztítani. A vizet ne csavarjuk, hanem óvatosan nyomkodjuk ki a selyemből, majd hajszárítóval pár percig szárítsuk! Félig nedvesen, langyos vasalóval simára vasalhatjuk a selyem hátoldalát, ahol a szegés található. A vasalást egy textilruhán keresztül is végezhetjük. A selyem mandalákat érdemes óvni a tűző napsugárzástól, mert az kifakítja a színét.

Yjc3YmR